Healing

Jeg laver kun fjernhealinger pt. se mere under punktet healing + priser.

(Jeg laver 3 former for behandling: Clairvoyant healing, reikihealing og healingsmassage.)

Jeg er uddannet i reiki I +II og har taget den 2 årige healeruddannelse v. Steen Kofoed på healerskolen i Clairvoyant healing.

Priser:

Jeg er af den holdning, at alle skal kunne få healing også selvom, de ikke har råd. Så jeg sætter vejledende priser på mine behandlinger. Hvis man har råd til det, så kan man betale de priser. Hvis man ikke har råd, så kan vi aftale noget andet og hvis man slet ikke har råd, så vil jeg anbefale vi alligevel aftaler en form for donation, det kunne være bare lidt frugt, eller andet af symbolværdi. Det anbefalede min gamle reikilærer mig, så der altid var en energiudveksling og man derfor ikke skylder hinanden noget. Men det kan vi snakke om, hvis man ikke har midlerne. Hvis man har godt med midler, er man selvfølgelig velkommen til at betale mere, da priserne ikke er dyre og man måske er vant til at betale mere for andre tilsvarende behandlinger. Men jeg synes alle skal kunne få healing, uanset om man har penge eller ej.

Kh

Vejledende priser:

C. 30 min. fjernhealing + forberedelse og svar 300kr

Ca. 1 times healing (Clairvoyant healing el. reikihealing) 400kr

Ca. 1 1/2 times healingsmassage 500kr

Booking af tid på svanethomas@hotmail.com eller telefon 40764031 (bedst at sende sms, da jeg sjældent tager telefonen ved ukendte numre) eller bestil en tid ved at sende en besked på min facebookside: https://www.facebook.com/Thomassvane2/